House extension by JV Architects

Project: New Rear Extension

Location: Folkestone, Kent

Budget: £80K

Status: In Construction

Open plan kitchen/diner with plenty of light

The brief was to create a huge open plan family space to the rear of the property opening on to the sun patio and garden through bi-fold doors.This was achieved by taking the entire rear wall out on the ground floor. the project includes a large kitchen/dining area with plenty of natural light flowing back in to the existing section of the building. Natural ventilation has also been achieved through the roof light fitted with and electric opening window complete with rain sensor. Within this huge kitchen/diner is a play area and comfy zone. The client was especially keen on keeping a sense of symmetry throughout the design.

Contact Details

Get In Touch

11 + 6 =