Some more residential work from JV Architects in Folkstone

Project: A two-phased building project with both single
and double storey elements.

Location: Hythe, Kent

Budget: £110K

Status: Under construction

See what we can do

This project entailed the alteration of a small one bedroom bungalow into a four bedroom two storey house with sea views. This was achieved with a single storey element enlarging both the front entrance, side and rear a large family social space with kitchen/diner. Access to the rear can be achieved through bi-folding doors opening onto a terrace overlooking the garden and the hills beyond. It also included a two-storey element which incorporates two guests and one master bedroom en-suite with views of the English Channel through a Juliette balcony glazed door. This project is situated in Hythe, Kent.

Contact Details

Get In Touch

8 + 2 =